Hyväntekeväisyys

Tule ajamaan hyvän asian puolesta

Nordic Sport & Event on mukana tukemassa työtä lasten ja nuorten syrjäytymistä sekä koulukiusaamista vastaan.
Osa VGN:in tuotosta ohjataan tähän arvokkaaseen hyväntekeväisyystyöhön. VGN-hyväntekeväisyyskampanja on osa suurempaa kokonaisuutta. Nordic Sport & Event suunnittelee yhteistyössä 137 Motorsport -motocrosstiimin kanssa koulutusohjelmaa, jossa tarjotaan käytännön koulutusta moottoripyörämekaanikoiksi opiskeleville nuorille.

Koulutus toteutetaan Vantaan Moottorikerhon tiloissa Vantaan Vauhtikeskuksessa yhteistyössä Racingbike Oy:n kanssa. Tavoite on, että nämä nuoret työllistyvät opintojen päätyttyä suoraan Nordic Sport & Events:in ja 137 Motorsport:in verkostojen kautta.

Yhteistyössä on mukana Motoristit Koulukiusaamista vastaan ry. Tämä maankuulu upeaa aatetta ajava yhdistys järjestää VGN:ssa kaikille prätkäilijöille avoimen kokoontumisajon. Paikalle toivotaan mahdollisimman paljon pyöriä lasten ja nuorten ihailtavaksi.

Haastamme yhdessä Motoristit Koulukiusaamista vastaan ry:n kanssa jokaisen kerhon ja yksittäisen motoristin ajamaan hyvää asiaa! Aja paikalle todistamaan, että yhteisössä on voimaa ja että yhdessä voimme saada ihmeitä aikaan.

VGN-hyväntekeväisyysjoukkue

Suomalaisista julkisuuden henkilöistä koostuva hyväntekeväisyysjoukkue kilpailee VGN:issa Husqvarnan moottoripyörillä. Joukkue on koottu yhteistyökumppanimme, Rockstarin avulla. Rockstarin tämän vuoden teema on koulukiusaamisen vastustaminen. Hyväntekeväisyysjoukkueen mukana treenaa ja kilpailee nuori tyttö ja poika, joiden esimerkin avulla haluamme rohkaista nuoria uskomaan itseensä ja mahdollisuuksiinsa löytää paikkansa osana yhteiskuntaa.

Hyväntekeväisyysjoukkueen valmentajina toimivat enduron moninkertainen maailmanmestari Juha Salminen sekä maailman jalkapallokentillä mittavan uran luonut Sami Hyypiä.

Hyväntekeväisyysjoukkuetta on tukemassa myös Alfa TV, joka seuraa joukkueen ja näiden nuorten matkaa ja auttaa kertomaan heidän tarinansa.

VGN-hyväntekeväisyyskampanja on osa suurempaa kokonaisuutta. Nordic Sport & Event suunnittelee yhteistyössä 137 Motorsport -motocrosstiimin kanssa koulutusohjelmaa, jossa tarjotaan käytännön koulutusta moottoripyörämekaanikoiksi opiskeleville nuorille.

Koulutus toteutetaan Vantaan Moottorikerhon tiloissa Vantaan Vauhtikeskuksessa yhteistyössä Racingbike Oy:n kanssa. Tavoite on, että nämä nuoret työllistyvät opintojen päätyttyä suoraan Nordic Sport & Events:in ja 137 Motorsport:in verkostojen kautta.

Racingbike Sidecar Oy